Informatie.

Bahn-spedition levert in kleine series op basis van o.a. Herpa/Rietze/AMW containers en onderdelen kant en klaar beletterde containers schaal 1:87, naar voorbeeld van verschillende maatschappijen uit Zwitserland. Dit zijn zowel losse containers als ook complete vrachtwagens met opbouw of losse aanhangers. Verder maken wij belettering voor bussen, aanhangers, kleine bestelbussen, gebouwen, wagons enz., enz.
Al onze losse containers worden geleverd zonder wagons, tenzij anders vermeld.
Onze belettering benadert zoveel mogelijk de werkelijkheid.

De belettering wordt direct op de container of onderwerp geprint (dit is dus géén decal) tenzij anders vermeld.

De containers worden waar nodig aangepast of verbouwd en/of voorzien van koelmotoren.
Onze containers passen moeiteloos op de containerdraagwagons van H0 en zijn uitwisselbaar voor bijna alle soorten en merken.
De in de webshop getoonde modellen zijn schaal 1:87, tenzij anders vermeld.

De containers passen ook op Bemo H0m materieel met een kleine aanpassing, klik daarvoor op voor uitleg.
Op verzoek maken wij ook uw eigen belettering (naar voorbeeld) na. Op aanvraag maken wij ook voor andere modelbouwschalen, gebouwen, auto's, bussen, aanhangwagens, enz., enz.

De aangeboden vrachtwagens zijn standaard met een witte cabine, indien gewenst spuiten wij deze voor u in de gewenste kleur (voor zover mogelijk). Wel zijn bij de cabine de ruitenwissers al zwart gemaakt. Deze worden compleet gemonteerd geleverd. De spiegels zijn los i.v.m. beschadiging tijdens verzenden.

Onze vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Als u meerdere containers tegelijk besteld betaald u maar 1x deze verzendkosten. Ook is het mogelijk om te versturen per DHL, dit is goedkoper, lees daarvoor de DHL voorwaarden op de site ven DHL.

Ga naar voor alle updates.

Klik op om direct te zien wat u kunt bestellen.

Mocht u vragen hebben of informatie willen, stuur dan een mail naar